روستایی کوچک در بوشهر با مشتریانی ثابت از حاشیهنشینان خلیج فارس+عکس

برخی خبرنگاران بوشهر در قالب تور رسانهای در سفر به شهرستانهای دشتستان و دشتی از برخی پروژههای زودبازده سازمان بسیج سازندگی که در راستای محرومیتزایی و ایجاد اشتغال احداث شده بود بازدید کردند.
بازدید از کارگاه عبابافی
اصغر عاشوری دهیار روستای بحیری شهرستان دشتی در بازدید خبرنگاران از کارگاه عبابافی روستای بحیری شهرستان دشتی گفت: کارگاه عبابافی با بستههای حمایتی و تسهیلاتی بسیج سازندگی، به بهرهبرداری رسیده است و کار بسیج در این زمینه، ایجاد یک ساختمان جدید برای این کارگاه بوده است.
وی در خصوص کارگاه تولید پارچه عبابافی بیان داشت: این کارگاه از سال ۹۶ با پنج نفر نیروی آموزش دیده شروع به کار کرده و در سال ۹۸ این تعداد از پنج نفر به ۳۶ نفر رسیده است.
عاشوری گفت: در این کارگاه پارچه عبا در رنگهای شتری، سفید، مشکی و طوسی تولید و ماهانه ۱۵ الی ۲۰ پارچه عبا آماده میشود.
وی همچنین به تقاضای این پارچه گران قیمت از طرف کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد و گفت: عمده تقاضای ما کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند و در کشور ما نیز، استانهای تهران و اصفهان، متقاضی این نوع پارچه هستند.
دهیار روستای بحیری شهرستان دشتی عنوان کرد: در ساختمان جدید که توسط بسیج سازندگی احداث شده است، حدود ۱۵ نفر نیرو میتوانند مشغول به کار باشند.
بکارگیری ۱۵ نفر از اهالی روستا در کارگاه عبا بافی
سید محمدصادق جعفری کارشناس فنی سازمان بسیج سازندگی در خصوص این ساختمان گفت: پروژه ساخت کارگاه عبابافی در زمینی به وسعت ۵۰۰ مترمربع و ساختمانی با مساحت ۱۰۰ مترمربع با اعتبار چهار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ در قالب پروژههای تملک دارایی استانداری آغاز شد و در اسفند ماه ۱۴۰۰ قابل بهرهبرداری شد.
جعفری تصریح کرد: این کارگاه توانایی بکارگیری ۱۵ نفر از اهالی روستای بحیری شهرستان دشتی را داراست و سازمان بسیج سازندگی در قالب وامهای اشتغالزایی، آمادگی حمایت از این افراد دارد.
احداث جاده بین مزارع
محمد حیدری کارشناس فنی بسیج سازندگی استان بوشهر در خصوص جاده بین مزارع استان اظهار داشت: این پروژهها که در نقاط کمبرخوردار و محروم استان ایجاد میشود و کار اصلی آن، علاوه بر استفاده در سایر فصول، در فصول بارندگی است چرا که هنگام بارندگی، منطقه، به دلیل خاک کشاورزی که در مسیر است، قابل تردد نبوده و دسترسی کشاورزان به زمین و باغاتشان سخت بود که هم اکنون با احداث این جادهها دسترسی آسان شده است.
وی افزود: این جادهها در ۱۰ نقطه استان، در مناطق فاریاب، زردکی، دیر، ریز جم، آباد، سمل، چاهپیر و جتوط با اعتبار ۳۳ میلیارد ریال اجرا شده است.
حیدری عنوان مرد: بنا بود با این اعتبار، ۱۳ کیلومتر راه ایجاد شود که با تدبیر خیرخواهانه مدیران فنی سازمان، این متراژ از ۱۳ به ۱۷ کیلومتر ارتقا یافت.
امرالله پاریاو مسؤول بسیج سازندگی سپاه جواد الائمه شهرستان دشتستان نیز بیان داشت: کارهای بسیج سازندگی در استان، شامل خانه عالم، غسالخانه، آب انبار و جاده بین مزارع است که هم اکنون در روستای جتوط شهرستان دشتستان اجرایی شد.
احداث حوضچه بخش کاردنه دشتی
رئیس شورای روستای کاردنه دشتی در خصوص وضعیت آب این روستا گفت: روستای کاردنه از توابع بخش شنبه و طسوج و شهرستان دشتی است که سالهای سال از لحاظ آب شرب در مضیقه بودند و آب شرب خوبی نداشتند که با همت و همکاری بسیج سازندگی شهرستان دشتی و استان، حوضچه ۵۰ هزار لیتری احداث که باعث ساماندهی وضعیت آب روستا شد.
علی شیخی بیان داشت: این روستا دارای ۴۰ خانوار و ۶۰ الی ۷۰ نفر جمعیت است که سابقاً آب روستا به صورت ثقلی وارد روستا میشده اما اکنون با احداث این حوضچه در دسترس اهالی قرار گرفته است.
انتهای پیام/